sábado, 18 de junio de 2011

PRESENTACIÓ

 S'inicia aquest bloc per tal de publicar tots els treballs i activitats que aquest grup realitza en totes les seves modalitats esportives.
 Aquest grup és obert a qualsevol persona que practiqui; busseig tècnic, espeleobusseig o espeleologia, i que disposi de la titulació i l'assegurança pertinent, donant acollida i facilitat per la pràctica d'aquests esports.
 Amb la intenció de servir com a mitjà informatiu, no tant sols d'activitats i treballs del grup, sino que també per canalitzar noticies d'interès que facin referència a aquests esports.
 Aquest bloc es publicarà en català i castellà.

Salutacions.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Se inicia este blog para publicar todos los trabajos y actividades que este grupo realiza en todas sus modalidades deportivas.
  Este grupo está abierto a cualquier persona que practique; buceo técnico, espeleobuceo o espeleología, y que disponga de la titulación y el seguro pertinente, dando acogida y facilidad para la práctica de estos deportes.
  Con la intención de servir como medio informativo, no sólo de actividades y trabajos del grupo, sino que también para canalizar noticias de interés que hagan referencia a estos deportes.
  Este blog se publicará en catalán y castellano.

Saludos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario